Hello! A sosit momentul să îți spunem și care sunt modelele de poze la cabina foto Ari ‘s Photobooth!

Chiar dacă serviciul de cabina foto se contractează mai mult pentru invitații de la nuntă , este important să îți placă și ție modelul de poze.

Să nu uităm că se vor fotografia atât cei dragi la cabina foto, cât și tu cu perechea ta .

Cu siguranță ai văzut destule modele deja la evenimentele la care ai participat și unde era prezența și cabina foto. Încă nu te–ai hotărât cum vrei să arate?

Iată 3 exemple care te vor ajuta :

1. Colaj de dimensiune 10×15 cm

Această dimensiune a fost aleasă în proporție de 95% de clienții noștri în anul 2018 și continuă să fie un best choice fie că e vorba de nuntă , botez, petreceri corporate, etc.

Fotografiile printate cu dimensiunea 10×15 cm sunt practic pozele clasice pe care le avem cu toții din copilărie atunci când pozăm nud, bebeluși find.

Numărul de cadre pe fiecare fotografie printată variază în funcție de gusturi. Recomandăm că un colaj de 10×15 cm să fie compus din 2, 3 sau 4 cadre.

Cel mai interesant avantaj al colajelor 10×15 cm este că poți alege cum să fie dispuse cadrele pe poză . În plus , pozele pot fi aranjate și pe verticală . Îți arătăm mai jos la ce ne referim:

Întotdeauna va există spațiu suficient destinat pentru personalizarea cu numele mirilor și dată nunții . Uneori mirii includ chiar și o poză cu ei.

Indiferent de colajul pe care îl alegi, distracția este dublată , triplată sau chiar cvadruplata pentru că vor fi surprinse mai multe cadre, în ipostaze cât mai haioase.

2. Poza cu un cadru, dimensiune 10×15 cm

Aceeași dimensiune a pozei (10×15) și un singur cadru pentru poză care poate fi pe verticală sau pe orizontală .

De aici rezultă o poză cu un cadru larg de 10×15 cm. Evident este loc destul pentru  personalizarea șablonului cu nume, mesaje, dată , etc. Pozele pot arată că în modelul de mai jos:

3. Colaj de dimensiune 5×15 cm –  Strips

Pozele tip strips formează un mic colaj cu mai multe cadre, dispuse pe verticală sau pe orizontală , unul sub celălalt . Lățimea pozelor strips este de 5 cm, iar înălțimea de 15 cm.

Sunt o versiune mai deosebită de poze printate (versiune mai micuța , dar cochetă și de efect).

Știai  … ?

Primul prototip de cabina foto a apărut în SUA (New York) în anul 1925.Fotografiile erau realizate sub formă de strips, în număr de 8 imagini per poză .

Timpul de printare pentru o astfel de poză era de 2 minute , iar prețul era de 25 de cenți per poză printată cu 8 cadre.

NewYorkStreetScenes1950s1

Sursa

Un pic mai sus am scris faptul că poți alege câte cadre să compună fotografia de la cabina foto. Conform experientei noastre, recomandăm să alegi între 2 și 4 cadre per fotografie printata.

Dacă ai deja un model preferat, atunci te sfătuim să citești mai departe un articol în care povestim despre Când este bine să o rezervi cabina foto? 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu